Fali csempét lehet járólap helyett lerakni?
Figyelt kérdés
Elég olcsón tudok szerezni 1 osztályú fali csempét és eléggé jól is nézne ki padlónak, érdekelne hogy járólap helyett lehet lerakni tudom hogy a kopásállósága nem jó de csak pár évet bírjon ki úgyis szeretnék majd másikat, csak most erre futná. jelenleg beton van és nem szeretném így hagyni elégé gáz így, konyhában lenne.2016. dec. 8. 20:42
1/8 anonim válasza:
Ha csak pár évet kell, szerintem megfelel, csak ne törjenek el.
2/8 anonim válasza:
Nagyon precízen dolgozz alá, mert vékony és mindenütt törni fog, ahova nem jut anyag.
Ezenkívül számíts rá, hogy kegyetlenül fog csúszni!!!!!!
Inkább tegyél a konyhába valami jópofa gyékény szőnyeget, vagy olcsó PVC-t. Addig míg minőségi dologra nem telik, ezek is megteszik, jobban mint a fali csempe, amivel dolgozhatsz egy csomót, a lerakással és a felszedéssel.
3/8 anonim válasza:
Szanaszét fog törni. Én nem raknám le padlóra.
4/8 anonim válasza:
Az olcsó csempét vedd meg, aztán próbáld drágábban eladni, az árán meg vegyél rendes padlólapot. :)
5/8 anonim válasza:
Ismerősömék megcsinálták, néhány hónap után borzasztóan nézett ki: repedt, pattogott le a sarkoknál, és ahogy írták csúszott. Inkább tegyél le linóleumot.
6/8 anonim válasza:
az #5-ös javaslatát támogatom, rengeteg felesleges munka menne veszendő és következne be később, ha majd a tönkrement csempét fel kell szedni. A pvc padlóval (nevezzük linóleumnak) egyetlen hátránya, hogy nagyon tud csúszni. Alkalmatlan dolgot azonban nem érdemes adott célra felhasználni.
7/8 xswerdy válasza:
Annyira nem lehet olcsó az a falicsempe, hogy megérje. Keress egy olcsóbb padlólapot. Annyi költség van a lapon kívül is: ragasztó, fugázó, munkadíj, amit akkor is ki kell fizetni, ha egy nem oda való lapot raksz le. Lehet találni padlólapot is olcsón.
8/8 anonim válasza:
Ha nem vetted meg akkor nálunk tudsz venni leértékelt, 1 osztályú járólapot. Kb 1500/ nm áron.
Ha érdekel akkor a facen fent van az üzlet telefonszáma. Én vagy valamelyik kollegínám aki a telefon közelben, biztos ajánl valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!