Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Van egy 50cm széles és 70cm...

Van egy 50cm széles és 70cm mély gödröm, hogyan tudnám kiszámolni mennyi m3 beton illetve sóder kel hozzá?

Figyelt kérdés
Egyébként fundamentumhoz kellene,szóval sóder helyet gondolom,zsalukövek kellenek. Előre is köszönöm a segítséget!
2016. nov. 19. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi a gödör hosszúsága ? Vagy kör alakú ? Ha kör alakú, akkor ugyebár henger alakú a benne levő levegő. Kiszámolod ennek a hengernek a térfogatát.
2016. nov. 20. 06:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen retardált, de nem értem, mit szeretnél csinálni. Milyen műveletnél helyettesíti a zsalukő a sódert?
2016. nov. 20. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Hátha megtudjuk mit akar. Sódert akar zsalukővel helyettesíteni. Csak szólok a zsalukó elég furcsán fog viselkedni a betonkeverőben.
2016. nov. 20. 06:50
 4/4 A kérdező kommentje:
50cm széles 70cm mély 1m hosszú.Úgy értettem,hogy armatúra vas helyett lehet-e,használni nagyobb köveket,régebben elvileg így csinálták nem?
2016. nov. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!