Betonkeverés, sóder vagy kavics?
Sziasztok, az lenne a kérdés, hogy a betonba ugye kell cement, utánanéztem az arányoknak is.
Csak azt nem vágom, hogy akkor most kavics vagy sóder kell bele? Olvastam ezt is, azt is.
Én eddig úgy tudtam, hogy a sóder az maga a kavics-homok keverék, de ahogy elnézem itt:
külön van sóder, külön kavics, több fajta is, meg homok, most akkor mit kell a betonba tenni?
Illetve még egy dolog, itt találtam egy leírást, kisebb kerti támfal építésére, rézsűkövekből:
Itt ugye azt írja, hogy kavics-homok keverékből kell egy 20 centis réteget alulra csinálni felfagyás ellen, és arra a betonalap, ez már aztán teljesen megzavar..
a támfal alapjánál a legalsó kavics-homok keverék is tulajdonképpen sóder? És betonba is sódert rendeljek?
Igazából az érdekelne, hogy akkor most pontosan mit is kéne rendelnem arról a tüzépes oldalról:)
(A mennyiségeket már kiszámoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!