Átterveztem az elképzeléseimet egy kockaházba. Így már praktikusabb?
Figyelt kérdés
Szerintem így meg nagyon sok a közlekedő rész nem ?
Vagy oda szekrények meg stb ?
2016. okt. 12. 23:40
11/13 A kérdező kommentje:
most mintha sikerülne jól elrendeznem őket :D mindjárt kész, köszi :D
nem adom fel amúgy , csak kis hiszti volt :D
2016. okt. 13. 23:37
12/13 anonim válasza:
Én a fél szobát és az edző-szobát összenyitnám a közlekedővel a közlekedővel együtt, és így a három kisebb helyiségből lenne egy nappali. A konyha melletti szobát választanám a ketté, az egyik fele az edző, a másik lenne egy háló, vagy dolgozó szoba.
Az előszobát = belépőt pedig teljesen lezárnám, egy ajtóval lehetne a nappaliba bemenni, így az ajtó nyitása esetén a hideg nem hűti le a nappalit.
13/13 anonim válasza:
Kérdező! hányszor hányas ez a ház? a falakat szabadon átlehet helyezni bárhová? a határoló falakon minden irányba el lehet helyezni az ablakokat? a bejárat csak ott lehet ahol a mostani rajzon látható? hol van a ház utcafrontja? Ezek fontosak a tervezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!