Gabesz077 kérdése:
Terveztem magamnak egy házat, mi a véleményetek, min kellene módosítani?
Figyelt kérdés
Nagyjából 70nm-re gondoltam, ennyi fér bele a keretbe.
A cél az volt, hogy praktikus legyen.
2016. szept. 15. 21:12
11/13 A kérdező kommentje:
Értem én hogy kicsik a szobák, de oda csak aludni járnánk, ezért gondoltam inkább egy nagyobb nappalit. Persze lehetne minden nagyobb, meg több, de a cél hogy 70nm-be férjen bele.
Igen a kamra pont úgy van ahogy írtad, a nap a máisk irányból süt,a konyha meg a nappali felől.
2016. szept. 21. 13:10
12/13 anonim válasza:
Mostanában divat a kicsi szoba, vagy inkább hálófülke, de akkor kell valahol egy gardrób, különben hova rakjátok a cuccokat? A nappalit sem mondanám annyira nagynak. A közlekedő és előszoba majdnem a fele. És hiába almodsz te meg egy kicsi házat, lehet higy drágább megépíteni a nem jól átgondolt részletek miatt mint egy nagyot. Ezért kellene konzultálnod építésszel, mert simán lehet, hogy tud tervezni neked ugyanennyi negyzetmeteren olcsobb es jobb elosztású házat. Amiatt pedit nem fog kevesebbet kérni, mert viszel tervet, így ez ebben a formában csak szabadidős szórakozás neked.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, megyek majd építészhez, és megnézem ő miket ajánl fel és majd összevetem őket ezzel.
Régebben az emberek nem nagyon törődtek azzal, hogy egy házat fenn is kell tartani és nem csak megépíteni, és amolyan presztizskérdés is volt a kinek van nagyobb háza dolog, de napjainkban már új házaknál is nagy divat a kicsi, de praktikus ház.
2016. szept. 25. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!