Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Rosszul zártam el a vízórát,...

Rosszul zártam el a vízórát, tényleg ki kell kapcsolni a vizet az utcában a cseréhez?

Figyelt kérdés
A házfelöli résszel nincsen baj de az utca felölit "forditva zártam el". Ezt nem igazán értem hogy sikerült de most azt mondták ha ki kell cserélni le kell záratni a vizet az egész utcában
2016. szept. 11. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat bizony ha eltorted a csapot, akkor csak a teljes csoszakasz (ertsd: utca) lezarasaval lehet kicserelni. Van ilyen, mondjuk biztos megdicsernek... :)
2016. szept. 11. 19:34
 2/7 A kérdező kommentje:
örülni fognak nekem:( Mondjuk még mindig nem értem hogy tudtam eltörni amikor csak elzártam..elvileg..
2016. szept. 11. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
nem szokták úgy kiírni,hogy Kis Pista kakukk utca 8 szám alatti lakos miatt nem lesz víz 3 óra hosszat
2016. szept. 11. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nemlesz ott nagy balhé, bemondják hangosbemondón hogy reggel 8-tól 10-ig nemlesz víz az utcában és kész.Kicserélik a csapodat, lehet hogy a szomszédod sem fogja tudni hogy miért nincs víz.
2016. szept. 11. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi most kicsit megnyugodtam
2016. szept. 11. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy öreg szar lehetett az a csap ha el tudtad törni.

Ha nem tört volna el és csak elővigyázatból kicseréltetnéd akkor is el kéne zárni a vízet az utcában. Nem nagy dolog.

2016. szept. 12. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyomás alatt lévő csőről nyilván nem lehet leszerelni egy rossz szelepet, előtte el kell zárni a vizet. Előtte meg az egész utcát lezáró szelep van.

Azt mondjuk nem értem, minek zárogatod el az óra előtti szelepet. Az alapból csak arra van, hogy óracserekor ne kelljen az egész utcát lezárni. (Vagy akkor, amikor megfordítod az órát, hogy visszafelé forogjon.)

2016. szept. 13. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!