Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Aki jártas építkezésben tudna...

Aki jártas építkezésben tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyobb méretű telek, rajta egy kisebb méretű ház. Arra a telekre szeretnék egy másik házat építeni. Hogy lehet (vagy hol) kideríteni, hogy lehet e és ha igen mekkorát?
2016. szept. 10. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Önkormányzat illetékes ez ügyben, nálunk is ugyanez van, van 1 kisház+építettünk volna. Itt nálunk nem haladhatja meg a beépítés a telek 25%-át, ráadásul a tetőtér számít beépítettnek, terasz, minden egyéb beépítés+tetőkiengedés beleszámit. A zöldövezetnek kell meglennie 75%-nak.
2016. szept. 10. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Az igen! Köszi a választ
2016. szept. 10. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az Önkormányzat, hanem az elsőfokú építésügyi hatóság lesz ebben illetékes.
2016. szept. 11. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A járási hivatalban az építéshatóságtól tudod megkérdezni. Általában nem megengedett egy telken két ház, de lehetnek kivételek.
2016. szept. 11. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a tervező járt utána a dolgoknak, azt nem tudom pontosan hol, azt hittem a helyi Önkörmányzatnál. Első voltam
2016. szept. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!