Kell mutatni lakcímkártyát veszélyeshulladék leadásakor lomtalanítás idején?
Figyelt kérdés
Budapesten élünk, most újítjuk fel a lakást, amihez nagyon jól jönne a lomtalanítás, mert eléggé felgyülemlett az építőanyag. A probléma csak annyi, hogy a lomtalanítás egy másik kerületben lenne, mint amiben lakunk. A miénkben csak jövő tavasszal lesz sajnos, ezért kellene máshol leadnunk. Átveszik így a hulladékot a gyűjtőponton?2016. szept. 9. 10:08
1/4 anonim válasza:
Amikor leadtam egy csomó lejárt festéket meg fugaagyagot nem kértek semmit, csak kipakoltam az autót és eljöttem.
Nem foglalkozott senki semmivel.
2/4 anonim válasza:
Én vidékről vittem fel régi akkumulátorokat (3 db) meg egyéb maradék festékeket amik már semmire sem voltak jók, és persze néhány autós alkatrészt is amik már hibásak voltak. Én is elmentem a helyre mert ismerősöm mondta hogy vihetem nyugodtan, kipakoltam, mondták hova tegyem és ennyi, semmit nem kértek, meg mondták is hogy ha vannak még hulladékaim vigyem nyugodtan, mert nem nagyon mertem túl sok mindent odavinni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez tényleg nagyszerű hír. Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 9. 11:52
4/4 anonim válasza:
Nálunk el szokták kérni a hulladékudvarban (bár van, hogy bemondásra is elhiszik), és papírt is töltenek róla, mert meg van szabva, hogy lakásonként, évente mennyi súlyú anyagot lehet leadni.
Szerintem érdemes név nélkül megkérdezni telefonon, hogy kell-e lakcímkártya, az a biztos. Ha kell, akkor viszed máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!