Hogyan tudnám rávenni magam, hogy LOMTALANÍTSAK?
Vedd sorra a dolgokat. Amit félreraktál, hogy "majd jó lesz még egyszer valamire", azokat nézd meg, hogy több mint egy éve ott porosodnak-e már a lakásban. Ha igen, nyugodtan dobd ki, nagy valószínűséggel az életben nem fogod használni, ha meg mégis kéne, akkor meg úgysem fogod megtalálni a rumliban.
Ezzel máris a fele cuccoktól meg fogsz szabadulni. Persze, előfordul majd, hogy három hónap múlva valami tényleg kell, és majd azt gondolod: "Na tessék, kidobtam, most meg kéne", de vigasztaljon az a tudat, hogy mellette meg 50 másik haszontalan vackot kidobáltál, ami mellett nem nagy áldozat az az egy dolog. Tekint majd rá úgy, mint járulékos veszteségre.
Én is amolyan gyűjtögető típus vagyok, de minden évben eljátszom egyszer (olykor kétszer) ezt a dolgot. Eddig sosem bántam meg igazán, mert tudom azt, hogy mennyire képes ellepni az embert a lom, ránőni a fejére a kupleráj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!