Roti84 kérdése:
A kertesháznál kinek a kötelessége kerítést építeni?
Figyelt kérdés
A házunk mögötti egy méterröl szolna a kérdés ugyanis a lusta szomszédunk nem képes rendbetartani az udvarát és nagyon zavar hogy tiszta zsungeles a házunk töve.a ház hála istennek nem a telekhatárra van épitve még van nekünk egy méterünk,megnézettem a földhivatalnál.Nekem vagy neki lenne kötelezetsége kerítést kihuzni?2016. júl. 25. 21:18
11/13 anonim válasza:
Tehát, mint írtam, ha a 4 kutya téged zavar, a házadtól 1 méterre, a telekhatárra építhetsz tömör falazott kerítést is, a szomszédod ebbe nem szólhat bele.
Azért kíváncsi vagyok, ki, milyen elgondolásból nem ért ezzel egyet, és a Kérdezőt tévútra vezeti.
12/13 anonim válasza:
Menny be az önkormányzathoz és kérdezd meg.
13/13 anonim válasza:
Kerítést êpíteni nem kötelesség, hanem lehetősêg. Kivéve az utcán, ahol előírás lehet.
A telket körbe bekerítheted - a saját költségeden.
Akinek kutyái szabadon futkároznak, annak kötelessége megakadályozni, hogy ne menjenek más telekre át - tehát keríteniük kell. Kellene, ha volna rá pénzük. Sokszor még felszólításra se. Tehát az kerít, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!