Be lehet így újra vezetni a vizet?
Figyelt kérdés
adott egy albérleti lehetőség egy kertes háznál, ahol a tulaj nevén van tartozás a vízen...de én mint új albérlő, betudnám köttetni a saját nevemre a vizet? Vagy hogyan lehetne megoldani, hogy újra legyen víz?2016. jún. 26. 18:25
1/7 anonim válasza:
Csak a tulaj tudja vissza köttetni ha kifizeti a tartozását.
2/7 anonim válasza:
De mintha ezt már kérdezted volna nem? Esetleg kifizeted a tartozását bekotteted a nevében a költségeket meg lelakod
3/7 A kérdező kommentje:
láttam már több háznál is olyat, hogy 2 vízóra, két gázóra és két villanyóra van...ilyesmiben gondolkodtam én is.
2016. jún. 27. 18:43
4/7 anonim válasza:
Persze. Csináltathatsz új vízvezetéket+új vízórát. De gyanítom a tartozás kifizetése olcsóbban jön ki...
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi egy új bekötés, a tartozás összege jóval 300 ezer felett van. Annyira azért nem keresünk jól a párommal, hogy betudnánk vállalni
2016. jún. 29. 21:48
6/7 anonim válasza:
Új vezeték + vízóra is felette lesz.
7/7 anonim válasza:
Nem lehet. A vízmű akkor fog vele foglalkozni ha kifizették a tartozást. DE amúgy sem kezdenék egy ilyen tróger tulajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!