Építőiparon bellül szerintetek melyik a legnyugisabb szakma?
"És azért 23 évesen tanulok szakmát, mert lehet nem vagy képben, de romokban volt a szakképzés, most rakták rendbe úgy ahogy 2 éve... A korosztályomban szinte nincs szakképzett fiatal."
Az lehet, hogy leszarod a húgomat, csak próbáltalak rávezetni, hogy igenis képben vagyok, úgyhogy ne hazudozz...
Ja, és nemcsak 1 szakmával vagyok tisztában a vendéglátásban, hanem mindegyikkel. Mert nem szemellenzővel dolgoztam le azt a 10 évet...
"23 évesen elmondhatom, hogy az építő iparban nőttem fel... A fél gyerekkoromat falusi építkezéseken, felújításokon, hibajavításokon, fusi munkákon töltöttem, gyerekkoromban, "
"Kőművesek közt nőttem fel, ismerem azt a szakmát"
Most akkor hol nőttél fel?
Vedd kisebbre a mellényt, ha segítséget vársz...
Alapból ott kezdődik a dolog, hogy kis munkákból nem fogsz megélni, mert te leszel a 19399347283-ik neve nincs vállalkozó. Nagy munkáknál meg nem te dolgozol, hanem te dolgoztatsz, ahhoz meg emberek, gépek, kezdőtőke kell.
Na meg alapból ott kezdődik, hogy nincs "nyugis" szakma, főleg hogy a határidők rövidek, és nem úgy megy hogy odamész festegetni, hanem melletted van 5 másik szakma, akik a saját érdeküket hajtják, és szétbarmolnak 20x mindent, ami a tied.
"a főnök meg rákényszeríti a melósra, hogy a lehető legtöbb mindenhez értsen "
Ez ilyen szempontból hülyeség. Sajnos manapság aki értett akármelyik szakmához, az elhúzott külföldre, vagy pedig 2 kézzel kapkodnak utána. Minden vállalkozó azért panaszkodik, hogy alig van embere. Persze lehet azt mondani, hogy fizessen 2x annyit, csak akkor magasabb árat is kell kérjen, és a büdös életben nem fog munkát nyerni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!