Budapest környékén melyik a legnyugisabb környék, város, városrész, ahol a legkevesebb a bűnözés?
Kettőt válassz ki, (Pest megyében) ami a legveszélyesebb és legnyugisabb.
Mindenkit zölddel értékelek!
legveszélyesebb 8. kerület sztem Blaha, Keleti környéke
Legnyugisabb Normafa
Legveszélyesebb: 8 kerület (ebből csak egy van)
nyugisat meg nem nagyon tudok :S
A bűnözést kicsit pontosítani kéne.
Ha pl. attól tartasz, hogy betörnek hozzád, akkor pont az ilyen eldugott kis piszlicsáré helyek a legveszélyesebbek. Ha egy Pest közeli kis alvóvárosba vagy faluba költözöl, ami napközben kiürül, mert mindenki a fővárosba jár dolgozni, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel törnek be hozzád, mintha egy belvárosi társasház egyik lakásába költözöl be.
Ha attól tartasz, hogy megtámadnak az utcán, kirabolnak, stb., akkor lehet, hogy a főváros veszélyes, DE. Most, hogy tél van, korán sötétedik, miegyéb, én sokkal szívesebben jövök haza egy pesti lakásba, ami előtt ott áll meg a villamos, minden kivilágítva, mint egy kisváros utolsó utcájába, ahová 20 percet sétálhatok a volán járat megállójától. És ha majd reggel arra kelek, hogy mindent 30 centis hó borít, kevésbé aggódom, hogy hogyan fogok bejutni a munkahelyemre.
A legveszélyesebb hely mindenképpen a fővárosban van, VIII., vagy IX. kerület, bár ezek is egyre inkább javulnak. Szerintem a nyugis részt is nyugodtan lehet Budapesten keresni, Óbuda, Svábhegy, XVI., XVII. kerület, stb...
Köszi. Mindenkinek zöldet adtam! :)
A bűnözésmentes dolgot mindenre értettem.
Rablás, támadások, lakás feltörése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!