Szomszédunkhoz sokan járnak,mert a fickó motorokat szerel.Egész nap jönnek-mennek az emberek.Nagyon szűk utcában lakunk,de mivel nálunk ki van betonozva a kapubejáró előszeretettel fordulnak meg előttünk.Tegnap vettem észre,hogy valaki megnyomta a nagykaput,javítani is kellett rajta,hogy be tudjam csukni.Persze a tettes nincs meg,senki sem fog becsöngetni,hogy mit csinált.1 éve készült el a kerítés,sokat dolgoztunk rajta,hogy szép legyen,erre más meg beletolat!Nagyon mérges vagyok!Mit tegyek hogy ne tudjanak megfordulni?Viszont nekem is van autóm,tehát ki is lehessen könnyen állni vele.
Kérj engedélyt az önkormányzattól oszlop kihelyezésre, indoklásba írd be hogy a járda védelmébe akarod az oszlopokat kihelyezni, mert a járművek megrongálják a járdát. Nagy valószínűséggel megadják az engedélyt.
Az oszlopokat úgy helyezd el ahogy neked a legjobb.
2016. máj. 15. 17:18
2/8 anonim válasza:
Károkozásért feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen a rendőrségen . .
Lehet hogy a megrongáló járművön is nyoma maradt .
A szomszédot is megkérdezhetik ,kik jártak nála .
2016. máj. 15. 17:23
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor én se tudok kiállni nem?
2016. máj. 15. 17:24
4/8 anonim válasza:
Igaz hogy macerás kijárni,ha egy lánccal,lakattal a bejárat le van zárva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!