Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Csőtörésem van?

Csőtörésem van?

Figyelt kérdés

fekete fogas kerék a vízórán 0 fogyasztás mellett fogas kerék jobb szélétől a másik fog bal szélére ment át 0 fogyasztással 6 óra alatt, csapokat elzártam!

Létezhet?

2016. ápr. 23. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fuss neki még egyszer, mert nagyon zavaros lett a kérdés.
2016. ápr. 23. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Érthetetlen a kérdés. Meg nézed a vízórát ha bármi is forog pörög rajta és minden zárva akkor csõtörés
2016. ápr. 24. 07:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérj meg valaki, aki tud magyarul, hogy írjon ide, vagy hívj egy szerelőt, hogy biztosra menj.
2016. ápr. 24. 08:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Vízhasználat közben az a "fogaskerék" pörög. A víz elzárása után egy bizonyos idő alatt "alapálásba" áll, ezért van az elmozdulás. A kerék egy fogának elmozdulása kb. egy kávéskanálnyi víz lenne!
2016. ápr. 24. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:

A számlálóját nézd, ne a fogaskerék állását. Ha 6 óra alatt elfordul egy felet, az biztosan nem csőtörés, mert akkor nem ennyi fordul, hanem törés mértékétől függően m3-ek jelennek meg pluszban az órán akár.

Ha csőtörés van órán belül és nem csak szivárgás, akkor azt garantáltan észreveszed. Néhány nap alatt a szivárgást is.

2016. ápr. 24. 10:01
 6/11 anonim ***** válasza:
A vízóra meg mutatja a minimális szivárgást is.
2016. ápr. 24. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az tanuljon meg magyarul aki nem értette a kérdést, de a kedvéért leírom még1x

zárva van minden csap (csaptelep fürdő, konyha) fekete fogaskerék egyik fogának a jobb szélénél van a mutató, 6 óra múlva a bal szélénél van egy másik fogaskeréknél!

azóta megint telt el pár óra, hogy nem használtam és megint máshol van a fogaskerék, de most fényképet is csináltam!

Víz meg köztudott, hogy nem összenyomható, tehát nem alapállapotba áll be meg a többi marhaság!

2016. ápr. 24. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, ennek már van értelme. Érdemes volna megnézni, a wc-tartály nem ereszt-e.
2016. ápr. 24. 13:24
 9/11 A kérdező kommentje:

nincs wc tartály, az is el van zárva.

de: 0.0001 a pontossága a vízórának, valaki azt mondta, hogy érdemes azt nézni és nem a feketét!

2016. ápr. 24. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Na ugye hogy tudsz te értelmesen is írni ha akarsz.
2016. ápr. 24. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!