Csőtörésem van?
fekete fogas kerék a vízórán 0 fogyasztás mellett fogas kerék jobb szélétől a másik fog bal szélére ment át 0 fogyasztással 6 óra alatt, csapokat elzártam!
Létezhet?
A számlálóját nézd, ne a fogaskerék állását. Ha 6 óra alatt elfordul egy felet, az biztosan nem csőtörés, mert akkor nem ennyi fordul, hanem törés mértékétől függően m3-ek jelennek meg pluszban az órán akár.
Ha csőtörés van órán belül és nem csak szivárgás, akkor azt garantáltan észreveszed. Néhány nap alatt a szivárgást is.
Szerintem meg az tanuljon meg magyarul aki nem értette a kérdést, de a kedvéért leírom még1x
zárva van minden csap (csaptelep fürdő, konyha) fekete fogaskerék egyik fogának a jobb szélénél van a mutató, 6 óra múlva a bal szélénél van egy másik fogaskeréknél!
azóta megint telt el pár óra, hogy nem használtam és megint máshol van a fogaskerék, de most fényképet is csináltam!
Víz meg köztudott, hogy nem összenyomható, tehát nem alapállapotba áll be meg a többi marhaság!
nincs wc tartály, az is el van zárva.
de: 0.0001 a pontossága a vízórának, valaki azt mondta, hogy érdemes azt nézni és nem a feketét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!