Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülhet egy kb.250...

Mennyibe kerülhet egy kb.250 nm-es rönk üzlethelyiség?

Figyelt kérdés
Vállalkozásom szeretném bővíteni, de egyenlőre csak elméleti szinten jelent meg ez a terv. Ezért is gondoltam, hogy először informálódok, mielőtt jobban utánanéznék. Több dolog van, ami drágíthatja a beruházást. Ilyen pl. a nagyméretű ablakok, magas belvilág (legalább 4 méter). Van még egy két dolog, de fontos lenne (a profil miatt), hogy rönképület vagy legalább rönk hatású legyen!

2016. febr. 24. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
50M körül kb.
2016. febr. 24. 22:16
 2/4 mi lenne ***** válasza:
minimum 1-eske. én annó a nyaralómat székelyekkel készítettem és a feléért bevállalták. az itthoniak igen drágák.
2016. febr. 25. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az elég húzós lehet, de én is hasonló információkat kaptam. Arra is gondoltam, hogy hagyományos épületet húzok fel, bizonyos részeken gerenda hatású fallal (igazi fa, de csak a falra rögzítve). Szerintem úgy elég esztétikus lehetne és nem kerülne annyiba!
2016. febr. 25. 22:58
 4/4 mi lenne ***** válasza:

képzeld, én is így tervezem a kis családi házam. de csak jövőre, mert az idén nem leszek itthon. feles gerenda ! szerintem még jobban is szigetel mint a hungarocell. sőt az ablakaimra zsalugáter.

azért kérj árajánlatokat a kintiektől is. én anno a rönkházamat finn szakújságból néztem ki, és ugyan úgy össze tudták legózni.

2016. febr. 26. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!