Fa tűzvédelme megoldható így?
Adott egy gipszkarton fal amin van egy "ajtó" és az ajtón konnektorok, mögötte LED meghajtók a világításhoz és sok-sok vezeték. Az vezetékek mögött kőzetgyapot, a vezetékek gégecsőben, a LED meghajtók kötődobozban vannak. De a fa ajtó belsejének a tűzállóságát szeretném javítani egy kicsit.
Ami eszembe jutott, bár nem tudom hogy mennyire jó ötlet, hogy geotextillel bevonom az ajtót belülről(az van otthon) de nem tudom hogy ez mennyire tűzálló? Vagy milyen megoldást ajánlotok?
Avagy célszerűbb valami tűzálló festékkel lekenni? Ilyet lehet kapni nagy áruházakban? (praktiker, obi)
Én ezt a fa ajtót (belső oldal felől) vízüveggel kenném át vagy 3-4 napon keresztül minden nap egy alkalommal.
Ezzel a tűzállóságát nagymértékben javítod.
Hogy ez nem jutott eszembe...
Pedig vízüveg van is itthon vagy 2 liter.
Köszi, megcsinálom így.
Egyébként fenyő lambériából van az ajtó(a falnak azon a részen a többi része is lambériás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!