Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Anyagárban mennyi lenne egy...

Anyagárban mennyi lenne egy kb 115 m2-es családi ház?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Epitkezni szeretnenk.A ferjem es az en csaladomban is rengeteg szakember van,burkolo,viz,villany szerelo,acs,asztalos...Munkadij nelkul,tenyleg kizarolag anyag ktsg mennyi lenne?4 szoba lenne,egy furdo,konyha,nappali.

Afas ar erdekelne.Lehetoleg olcso legyen,de azert nem a leggyagyibb anyagokbol.

2015. dec. 27. 15:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Elhiheted h a legutolso dolog ami erdekelne az a szomszedok velemenye.ha nem tetszik nekik,adjanak 30milliot amibol siman tellik munkadijra idegen munkasokra akik pikk pakk felhuzzak nekem.ja hogy nem adnak?akkor sztem pofa alap allas.

Maskor ha nem tudsz ertelmeset hozzaszolni,inkabb menj minimaxot nezni!

Koszonjuk!

2016. jan. 1. 03:04
 12/17 kovpet ***** válasza:
Majd fog érdekelni a harmadik 30ezres szabálysértési bírság után. Ha ennyire antiszociális vagy, akkor menj a pusztába lakni, ne emberek között élj.
2016. jan. 1. 09:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Jaj te legalább kicsit lennél tisztában a dolgokkal.Remélem azzal is tisztában vagy,hogy a csendháborítás is megváltozott.

Olvass utána a neten a szabályoknak,és utána gyere vissza okoskodni.

Az oltogatással pedig felesleges próbálkozni.

És mivel hála istennek kaptam itt értelmes válaszokat,így már nem várok több választ,tehát ha nem reagálok majd a fröcsögésedre,akkor nyugi az nem azért van,mert bajnok vagy :)

A normális válaszadóknak köszönöm,te pedig tedd el magad holnapra!

Ahoy

2016. jan. 2. 01:00
 14/17 anonim ***** válasza:

nem az a válaszoló vagyok, akinek beszólogatsz, de fogadd el, hogy igaza van.

a hétvége az hétvége, egy ház pedig nem 1-2 hét alatt épül fel.

nem fogják, és nem is kötelességük tolerálni a szomszédoknak, hogy ti hónapokon át minden egyes hétvégén zajt csaptok.

valóban, a csendháborítás szabályai megváltoztak. bár nem tudom, mire gondolsz. régen ugye csak este 22 óra után nem lehetett zajt csapni. a mai napig nagyon sok ember agyában ez él. de már kb. 10 éve BÁRMIKOR csendháborításnak minősül az indokolatlan zajkeltés.

ennek pedig vannak ésszerű határai, nyilván ha hétvégén vágod a füvet egy kertes házban, az nem indokolatlan, de hogy több hónapon át ne tudjanak pihenni az emberek hétvégén, az már indokolatlan.

nem az fog számítani, hogy te akkor érsz rá. a törvény szerint ha megzavarod mások nyugalmát ily módon, te követsz el szabálysértést, ami büntetendő.

ha most még úgy állsz hozzá, hogy nem érdekelnek a szomszédok, akkor neked még nem volt rossz szomszédod, és el sem tudod képzelni, milyen az. majd amikor te akarsz pihenni, és ők szándékosan nem hagynak, vagy folyamatosan minden apróságért feljelentenek, vagy lemérgezik az állataidat, kiszúrják a kocsid kerekét, kilopkodják a leveleidet a postaládából, stb, stb, majd rájössz. egy ilyen viszony kialakulásához pedig semmi más nem kell, mint a te hozzáállásod.

én is ideges lennék, ha minden hétvégémet tönkretennék, mivel én (és a dolgozó emberek 95%-) hétköznap dolgozik, és hétvégén pihenni szeretne.

törődj bele, hogy nincs elég pénzed egy építkezéshez. ha majd lesz, akkor pedig csináld szakszerűen és szabályszerűen, ezzel a saját életedet könnyíted meg, nem másnak teszel szívességet!

2016. jan. 5. 17:14
 15/17 A kérdező kommentje:

utolsó,elolvastam amit írtál.más az ha normális hangnemben akarnak mondani valamit az emberek.

reagálva a kommentedre,hál istennek olyan környezetben van a telek,ahol az utca egyik felén vannak csak lakóházak,többnyire nyaralók.Ahol a mi telkünk van ott úgy néz ki mint a préri,tehát senkit nem zavarnék,mert még csak most kezd kiépülni az a terület.de értem amit mondasz,de azt azért tegyük hozzá,hogy egy építkezésnek nem minden része ilyen zajos.

2016. jan. 6. 12:04
 16/17 A kérdező kommentje:
a másik,meg hogy ha van kultúrája egy embernek,akkor megpróbálja elfogadni a helyzetet.én sem bántanék senkit ilyenért,ha tudom hogy nincs más lehetősége.nyílván ezt előre meg kellene beszélni.de én hiszek ebben a verzióban is
2016. jan. 6. 12:05
 17/17 lars30 válasza:
Üdv, hozzászólnék. Most fejüztük be az építkezést, alhangon 30 milla volt, és a kert még bombatalálathoz hasonlít, igaz nem spóroltunk az anyaggal, ytong, monolit födém, stb. Anyagot számlásan vettük, kőművest fogadtunk, aki 2 millát kért össz. Ács is kellett, bádogos, szigetelő...sokba volt, na, de mi nem tudtunk ott lenni sokszor. Erre a párom bátyja most kezdi, semmi pénze(4 milla), az a terve, h a kari már a házban lesz. Elhiszem neeki, mert a szerelőbetonig 30ezer munkadíjat fizetett. Én 2 éve kb 300ezret. Van egy generálos ismerőse, aki a nevét adja hozzá, ha kell számlát vesznek tőle vmi szánalmas összegért, 10% vagy mi. Szóval van aki 5 millából nekiesik, és szerintem meg is csinálja. Ja a køművese azt mondta, 80ért állnak a falak. Engem akkor nagyon átbasztak. Nekem kb 80ért jöttek ki...
2016. márc. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!