Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » A kőműves átfúrta a falat,...

Laciepit kérdése:

A kőműves átfúrta a falat, hogy kifollyon a víz, mert még nincs tető. Ez milyen eljárás? Kb.6 helyen körbe, ráadásul a vízszigetelés is meg van sérülve és látszik a beton a tégla alatt.

Figyelt kérdés
Mielőtt kiosztanám gondoltam utána járok. Köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 28. 19:07
1 2 3
 21/23 TappancsMancs ***** válasza:
Jó mindegy a lényeg utólag tökéletesen javítható.
2015. nov. 30. 11:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Attol meg, hogy valaki tomoritett kavicsagyra ontjuk az alapot, nem sokat tettunk az alaptest vizesedese ellen, aminek a vedett 50 cm-es oldala mellett van meg 2x90 cm felulete, ahonnan vizet tud es fog is szivni. Ez onmagaban nem baj, ha a vizszigetelesen nem fog tudni atjutni. A falak alatti szigetelest semmikepp nem hagynam ki. A teglakat ugye nem szarazon rakjuk le, hanem habarcsba, igy elkepzelni sem tudom, hogy a tegla nyomot hagyna a teher miatt a szigetelolemezen. Egy fafodemes egyszintes haznal meg foleg nem. Kerdesre valasxolva: Nem nagy problema, ha serult a szigeteles, de mindenkep javitani kell majd.
2015. dec. 27. 08:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem csak én nem értem az 55%-os hozzászóló miről hadovál.
2015. dec. 27. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!