Fizetnünk kéne, de kell használatba vételi előtte?
Annyira ideges vagyok!!! Kivitelező épit nekunk hazat. Ma mentem be a bankba az utolso reszt kikerni meg a szemlét! Erre kozlik velem hogy ahoz hogy ok fizessenek kell hasznalatba veteli!! Majdnem szivrohamot kapam mivel 25 en lejar a hatarido az átadásé!
Felhivtam a kivitelezot es mondtam neki mire tok ideges lett meg h ezt nekunk tudni kellett volna!! Most ha nem fizetunk 1 het mulva akkor az a mi hibankbol lesz? Es fizetnunk kell a napi 4000 ft ot a csuszásért?? Nem hiszem el h a kivitelezonek nem volt még hiteles ügyfele és nem tudta hogy az utolso részlethez kell a hasznalatbaveteli a banknak! Viszont a naplot 1 het mulva zarja le es addig még intézni sem tudok semmit az epitesi hatosagnal!
Valaki esetleg jart mar igy? Ez most kinek a hibaja? Es tenyleg 1-2 honap mire megkapom azt a nyomorult hasznalatbavetelit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!