Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ebből milyen lehet a kerítés?

Ebből milyen lehet a kerítés?

Figyelt kérdés

Van valakinek ilyen? Elég erős ez, van tartása? Nagyon keveslem a 0.5 mm vastagságot. Szerintetek?

[link]

2015. nov. 10. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem (mivel ez hajtogatott anyag - így nagobb a szilárdsága), felér egy 2mm vastagságú drótkerítéssel.
2015. nov. 10. 19:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Remélem így van, mert vennék. Ami még érdekes, találtam egy másikat ami ugyanolyannak néz ki, de sokkal drágább. [link]
2015. nov. 10. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:

csodát ne várj tőle.

0.5-ös horganyzott vaslemez, hiába van peremezve, meg egy-két merevítés bele sajtolva, nem lehet egy erős valami.

és ezt onnan gondolom, hogy olyan munkaköröm van, ahol ilyen és ehhez hasonló lemezek hajtogatásával foglalkozunk.

2015. nov. 10. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy részeg fazon nekidől, esetleg én leszek az, akkor hajlik könnyedén? Basszus nem tudom, kellene vagy 500 darab!
2015. nov. 10. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a rozsdásodás elleni garanciával elég bátrak. Egy ilyen vékony horganyzott lemez teljes élettartama kb. 15 év, aztán kuka (pl. esőcsatorna, egyéb bádogos szerkezetek készülnek ebből az anyagból). Nagyon sérülékeny, ráadásul a vágásnál, csavarnál nem folytonos a horganyozás, megindul a rozsda. Nem valami merev és szerintem nagyon ronda is.
2015. nov. 10. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Attól tartok én is, hogy nem elég merev, így gyengének tartom. Azért azt nem gondolnám, hogy 15 év után kuka. Az esőcsatornához sem hasonlítanám, abban azért jobban megáll a víz, főleg ha nem jó a lejtése. Bizony tudok 30-40 éves csatornát is, aminél nyoma sincs rozsdának. Köszi a válaszokat, végképp elbizonytalanodtam!!:)
2015. nov. 10. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy csatorna, ami 30-40, sőt 50 évet is kibír, az tiszta horganylemez. Nem horganyzott acél. Az árkülönbséget is zongorázni lehet...
2015. nov. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!