PVC padló, illetve többi melegpadlók milyen vastagok?
Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 15:51
1/4 anonim válasza:
Többféle vastagságban kapható, amit mi vettünk 3 mm-es, de van vastagabb és vékonyabb is.
2/4 anonim válasza:
PVC: átlag 2 mm, gagyibb lakosságit találsz 1,5 mm, design PVC: 2,5 mm
Linóleum: lakossági ill. kis forgalmi közületi 2mm, átlag közületi: 2,5 mm lakossági, erős közületi: 3,2 mm a sportpadlót nem kérdeztem meg.
Fali PVC: 0,7 mm - 2mm között van.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok, a férjem építészmérnök egy melegpadlóburkoló cégnél, tőle vannak az infóim. Én nem értek hozzá egyáltalán.
4/4 Csanády G válasza:
Többi: A laminált padlóból többféle vastagság létezik, 0,7 cm -től 1,2 cm körül. A ragasztott parketta 2 cm körül van + 2-3 mm ragasztó, gyártmánytól is függ. A szőnyegpadló vastagsága 2-3 mm-től kezdődik és 7 mm körüli vastagságban is kapható (pl. kazettás rendszer esetén). A habalátét 2-5 mm vastagságot jelent.
Megjegyzem a PVC vagy a linóleum nem számít melegpadlónak, csak félmelegnek.
Csanády
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!