150cm, azaz másfél méter betont mivel tudok átfúrni, legalább 28 miliméter átmérővel?
Figyelt kérdés
járda-féleség alatt van,és a járda-féleséget nem akarom felszedni,mert szép (és drága+régi),és nem tudnám pótolni,ha sérülne.2015. szept. 11. 20:57
11/14 TappancsMancs válasza:
Én is a cégest javasolom, ehhez nem elég hétköznapi légkalapács.
ilyesmikkel nyomatják ami neked kell
12/14 A kérdező kommentje:
jujj.
eleve ott a baj,hogy nem egy beton fallal állok szemben,ha akarnék/tudnék,akkor ásnék egy lyukat amibe bele férek,de ha az megvan akkor már áshatok alagutat is...
de azért köszi
2015. szept. 14. 23:46
13/14 TappancsMancs válasza:
A járda alatt ha valami vezetéket szeretnél átvinni és fél méter mélyen elég lenne én inkább egy kis alagutat ásnék neki. Azt át tudod ásogatni magad is. Csak ne legyen nagy az átmérő a statika miatt, nehogy megrogyjon a járda. Pont olyan vastagságot kéne amiben átvezeted ami kell és ki is tölti így nem marad kitöltetlen tér, a talajvíz folyásnak se, mert az bárhol elkezd folyatni ott idővel kimossa. Jó szoros járatot kéne neki és okés.
14/14 anonim válasza:
Most láttam az Aldi-ban, 3 db fúrófej, úgy ránézésre 1,5-1,7m hosszúak (átmérőre 20-30mm körüli volt egyik-másik), össz valami 4000 Ft-ért adták.
Egy nézést megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!