Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Valaki le tudná nekem írni...

Oposszum1234 kérdése:

Valaki le tudná nekem írni egy családi ház építési menetét lépésről lépésre?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
hosszú!!! brrr
2015. júl. 14. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Ugye nem te akarsz nekiallni, a netrol szedett informaciomorzsak alapjan?

alapasas + alapozas

falazas

tetoszerkezet + tetofedes

nyilaszarok beepitese

viz-villany-gaz szereles

vakolas

festes

hideg-meleg burkolas

butorozas

bekoltozes

2015. júl. 14. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Keresel egy tapasztal építés vezetőt aki a tervet szokta csinálni és a szükséges engedélyeket beszerzi, írja az építési naplót , tájékoztat a hatályos törvényekről . Tájékoztat a várható költségekről. Nem veszed fél vállról és bizonygatod hogy te feléből ki hozod. Ha még mindíg nem tántorított el keresel vagy egy olyan vállalkozót aki mindent egybe megcsinál vagy több külön állót és bele vágsz.
2015. júl. 14. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Első lépés: keresel egy generálkivitelezőt, aki jó pénzért mindent elmond neked. És a tervezéstől a kulcsátadásig menedzseli is mindazt, amiről neked gőzöd sincs...
2015. júl. 15. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:

"építés vezetőt aki a tervet szokta csinálni"

Ő az építész tervező.

"szükséges engedélyeket beszerzi"

Ez az építtető feladata.

"írja az építési naplót"

Ezt a felelős műszaki vezető végzi (vagy más napló bejegyzésre jogosult).

2015. júl. 15. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon okos vagy 5 -ös köszönjük a kioktatást . Igaz rosszul írtam felelős műszaki vezetőt kell keresni normálisat. Én is ezt tettem nekem nem kellett semmi engedély meg tervező után menni mindent cakk-pakk megcsinált
2015. júl. 15. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kioktatásnak szántam.
2015. júl. 15. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A leges legelső lépés egy jó adag Leszarom tabletta beszerzése...
2015. júl. 15. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy a "leszarom tablettát" a kőművesek, fűtés-szerelők, villanyszerelők, ácsok és burkolók is használják. Ha még az építtető is beveszi, és nem néz nagyon körültekintően a körmükre, nem ház lesz a végén, hanem istálló...
2015. júl. 17. 09:46
 10/10 Agocs Mihaly válasza:
62%
Nem adok eppen minden valaszolonak igazat mert en bizony fizettem, megpedig busasan a "mestereknek", de ha nem lette, volna a nyomukban tenyleg nem haz lett volna hanem disznool belole.A nyomukban kell lenni mert maskeppen osszecsapnak mindent utanna pedig jonnek a gondok par ev utan. Minden esetre en az alapnal kezdenem.... :) azt pedig a legkomolyabban keszitenem el mert a rosz alapbol jonnek a kesobbi gondok! (Ulepedes, repedesek, vakolat levalas stb....)
2015. júl. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!