Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Egy hétvégi ház építési...

Egy hétvégi ház építési tervének az elkészítésével kit lehet megbízni?

Figyelt kérdés
Hol lehet építész mérnököt keresni helyileg? Interneten sehol sem találtam. Egerről van szó.
2015. ápr. 17. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Fura, nekem tobbet is kilistaz a google: [link]
2015. ápr. 18. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, csak ezek a cégek nem hiszem hogy foglalkoznak 30 négyzetméteres hétvégi házak építésével. :( Mindenesetre ha nem jön több válasz akkor megpróbálom őket, mert tényleg semmit nem találok a témában.

Én egy sima ép.mérnökre vágyok csak, aki nem irreális áron, de jó terveket készít és akivel lehet "tárgyalni".

2015. ápr. 18. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert nem építész mérnök kell neked, hanem tervező.

Nekünk ő megcsinálta a tervrajzot, és intézte az engedélyezést is.

Előtte megnéztem a kamara honlapján, kik rendelkeznek érvényes kamarai tagsággal, és utána választottuk ki a nekünk szimpatikus tervezőt.

Kivitelezőt ráérsz választani, amikor az érvényes engedélyek a kezedben vannak.

2015. ápr. 18. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt bízhatod meg , akinek van jogosultsága az adott munka elvégzésére.

A Polgármesteri Hivatalban az építési/műszaki osztályon ki van függesztve a tervezők listája , a jogosultságukkal együtt.

Ha olyat bízol meg akinek nincsen papírja , akkor valakinek alá kell írnia helyette , de ez növeli az árat.

Ha olyat bízol meg akinek túl sok papírja van ( tehát akár felhőkarcolót is építhetne ) az is drága lesz , mert ez neki egy " kis munka " , sokat nem fog vele foglalkozni, kinyomtat egy sablon háztervet , kicsit átrajzolja , aztán hajrá....

Ez egyéni tapasztalat.

2015. ápr. 24. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!