Építeni akarok ytong kandallót otthon kandallóbetéttel, hol találok részletes szerkezeti terveket?
Kedves 9 -es és 10 -es, túl sok tanácsot mondjuk nem adtatok a kérdezőnek, azon kívül hogy a saját felsőbbrendűségetek bizonygatjátok. Végignéztél kémény magasítást? Nagy kaland, mondjuk én ezzel nem nagyon dicsekednék. Nem tudom honnan vetted, hogy bárki 4 téglára öntöttvas főzőlapot tett volna ami szerinted etalon. Amiről írtam egy komplett berendezés kisméretű téglából, a tűztér samott téglából, való igaz a tetején főzőlappal, sőt még sütő részt is építettek bele. Azóta is teljesen tökéletesen működik. Erre volt igény, így készítették el. Esztétikus és praktikus. Főzőlap van a tetején. Na és? Aki megcsinálta annak lesz lehetősége fűteni akkor is ha a ruszkiknak éppen olyanjuk van, hogy nem adnak gázt, de főzésre, sütésre, melegvízre is lesz lehetősége, mindezt minimális költségek mellett bármilyen körülmények között meg tudja őrizni a háza komfortját. Miközben sok okostojás padlót fog ha két napig nem lenne áram :)
A mai építőiparról meg annyit, hogy vannak jó dolgok, jó rendszerek, de egy csomó minden csak és kizárólag arról szól, hogy bármit akarsz semmiképp ne legyen olcsó. Az hogy jó vagy nem majd kiderül idővel, néha silányabbak ezek a kifinomult dolgok mint 50 évvel ezelőtt a nem kifinomultak.
Én nem beszélném le az embereket arról, hogy gondolkodjanak a saját dolgaikról, mit hogyan lenne jó, mert a szakemberek... hát ők se olyanok mint "régen". A pénzt azt szeretik, annyi már megvan, aztán egyik silányabb munkát csinál mint a másik. A hozzá nem értőt meg arra beszélik rá ami után a legnagyobb jutalékot kapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!