Sarok kád oldal burkolásnál mire figyeljek?
Elhatároztam, hogy az akril kádunk oldalát leburkolom csempével.
Úgy érzem képes lennék megcsinálni, csak egy kis irány mutatás kellene mire kell odafigyelni.
A fal szerkezetet Ytongból kirakom ragasztóval rögzítem. Az ívnél az Ytongokat akkora méretre vágom mint a csempe szélessége, hogy tudjam szépen követni az ívet. Szerelőnyílást elkészítem. Leburkolom majd fugázom.
Mi az amire nagyon figyelni kell, hogy avégeredmény jó is legyen és szép?
A csempét nem kell vágnod, simán el tudod törni a nútoknál.
Az ytongokat vágd félbe, hogy közelebb legyen az íveshez a végeredmény. A szerelőnyílásnál szerencsés lenne, ha egész ytongot és lapot tudnál betenni, akkor nem kell méregdrága revíziós ajtót venned.
Fura, nekem simán kirakta a burkoló 15x20-as csempével a kád oldalát. Igaz egy fél napig csak Ytongot fűrészelt. Ha érdekel majd leírhatom bővebben is.
Valami hasonló a miénk:
Persze ez már 12 éve volt, azóta a divat is változott. Ha az alábbi képen látható módon csinálod, akkor nem kell sokat gondolkozni:
Köszi a jó tanácsokat!
"Valami hasonló a miénk:
Ez a fajta tetszik, ezt szeretném megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!