Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » III. emeleti lakás felújításáh...

III. emeleti lakás felújításához hogyan lehet felhordani az építőanyagokat?

Figyelt kérdés
Pl. 40 kg-os Estrich zsákokból kell felvinni 70-80-at, a lépcsőzés így nem vállalható. Van erkély (ami nem loggia), a csörlő megoldható lenne, de elérhető áron 12 m emelőmagasságút találtam, ide meg kéne kb. 15 m. Van valamilyen eszköz, ami esetleg bérelhető ilyen célra? Felvonóra vagy futószalagos gépre gondoltam. Nyilván helikopterrel is be lehetne hajigálni, de ésszerűség határain belül gondolkodom. Van ötletetek?

2015. ápr. 25. 08:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pedig lépcsőn kell felhordani kézben. Természetesen nem egy alkalommal kell felvinni,hanem több fordulóval, baráti, családi segítséggel.
2015. ápr. 25. 19:44
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az a baj, hogy a családi és a baráti körben lévő emberek fizikailag képtelenek lennének ilyen terhet felvinni 3 emelet magasságába. Én is 1, max. 2 alkalommal, aztán jöhet az újraélesztés. Ezért lesz muszáj valamilyen gépi megoldást találnom.

2015. ápr. 25. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha Bp-i vagy tudok segíteni.Ha érdekel írj privit.
2015. ápr. 25. 21:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem vagyok budapesti.
2015. ápr. 25. 21:22
 5/19 anonim ***** válasza:

Kapható 25 kg-os is.

Tartok tőle, hogy ha felhordani nem tudod, akkor az "elhasználásával" is bajok lesznek.

Kérdezz meg egy esztricheléssel foglalkozó vállalkozót, hogy mennyiért csinálná!

2015. ápr. 25. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha szegedi vagy tudok segíteni.
2015. ápr. 25. 22:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Legrosszabb esetben vitesd fel valakivel. Csak találsz valahol egy kellően edzett férfit aki felviszi egy kis pénzért cserébe. Még mindig olcsobb mint a csörlő.
2015. ápr. 26. 02:43
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az aljzatmunkát nem én fogom csinálni, hanem szakember, nekem csak fel kell juttatnom a zsákokat.

Sajnos nem szegedi vagyok.

Gondolkodtam, hogy felvitetem valakivel, megfizetve a munkáját, de nem találtam senkit, aki ilyennel foglalkozna. Neten lehet ilyen munkaerőt találni?

2015. ápr. 26. 07:46
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát a 12 méteres csörlőre akasszatok egy három méteres hosszabbítót és az utolsó métereket kézzel húzzátok be .

Csak ne terheljétek túl.

2015. ápr. 26. 08:10
 10/19 anonim ***** válasza:
Kilences vagyok elfelejtettem megkérdeni hogy a szaki akkor mit csinál ?Nem neki kellene felhordani(felhordatni) a zsákokat?Mi ha vállalunk akkor az mindig a mi dolgunk.És csak úgy lazán megterhelitek a födémet + 3000 kilóval?
2015. ápr. 26. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!