Hány millióból lehet felépíteni egy kb.120 m2es családi házat?
Hát reménykedhetsz, de tényleg nehéz ennyiért ekkorát. Azóta még eszembe jutott, hány igazán nem nagy falusi házat láttunk 20 millióért, amit ugyanúgy fel kellett volna újítanunk... Aprócska falu, közönséges, már nem új ház... Durva. Nem is értem, hogyan van annyi embernek háza, én egyszem gyerekként örököltem, oké, olyan mesés fizum sose volt és motorra is ment el (de nem ilyen 4 milliós új, amit széttörök, csak szolidan)... :(
15 millióval szerencse kell Nektek, bár nem tudom, hol laksz, de írtad, hogy ott sem olcsó az ingatlan... Egy kisebb szolid ház még menne, ha nem akarjátok felújítani, rendesen szigetelni, miegymás, s nem túl régi, így nem kell új tető, új vezetékezés... Mindkét megoldásnak megvannak a maga nehézségei, az új és a régi háznak is.
A legjobbakat!
10 millióból akkor sem fogsz modern házat építeni...
2020tól (ami egy ház életében kb semmi) csak olyan házakat lehet majd építeni, amik nem energiadeficitesek, tehát van hőszivattyújuk meg napelemük, tehát olyan gyorsan fog zuhanni az ingatlan értéke, hogy öröm lesz nézni
telek
150.000Ft/m2 Kulcsrakész ár
A"++ enerhihatékonyszágú
25 cm vastag dryvit rendszer a falakon
25 cm-es austrotherm expert hőszigetelő rendszer a lábazaton
15 cm-es Austrotherm lépésálló hőszigetelés az aljzaton
35 cm-es szálas kőzetgyapot hőszigetelés a födémen
Fehér színű 6 légkamrás, 88 mm tokkal 3 rétegű melegperemes üvegezéssel
Ug=0,5W/m²K
RAL szalagos beépítésse
Saunier Duval kombi turbó átfolyós kondenzációs falikazán. Radiátoros fűtés, 1K érzékenységű radiátorszelepekkel.
Alaptest külső oldalán teljes felületen 5 cm austrotherm expert hőszigetelés.
WOLF CWL 400 Excellent Hővisszanyerős szellőztető rendszer max: 95%-os hatásfokkal.
Fokozottan hőszigetelt padlásfeljáró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!