Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogyan oldható meg, hogy egy...

Hogyan oldható meg, hogy egy teljes utcában legyen vezetékes ivóvíz?

Figyelt kérdés
Kb. egy 250 m hosszú összekötő utcáról van szó, 4 külön telekkel, egyiken sincs víz. Ha a vízmű elküld és nem foglalkozik a témával mit lehet tenni?? :/
2015. márc. 11. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es: Az 59 %-os válaszolónak írogattam, nem neked.
2015. márc. 11. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs, helyesbítek, a 65 %-osnak írogattam.
2015. márc. 11. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves 3! Akkor elárulom neked, hogy a férjem gyomra azért lett tönkre vágva egy életre, mert amikor kicsi gyerek volt, csak kút vizet kapott. Aztán amikor egyszer bevizsgálták, kiderült, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan, az egészségre káros!!! Akkor vezették be a vezetékes vizet.

Az 5-ös válaszoló meg tökéletesen megválaszolta a kérdést.

2015. márc. 11. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:
# 13: Ne voltam ott, nem tudom. De azt tudom hogy például édesapám gyomra meg azért rosszalkodott mert csekkeket kapott a semmiért.
2015. márc. 11. 18:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Valaki olyan is tudna válaszolni aki konkrét választ adna a kérdésemre vagy legalább megközelítőleg válaszolna? :D

Fúrott kút van, azt hiszem mindegyik telken. Hivatalosan nem lehetne használni mert szennyezett a víz... Évekkel ezelőtt megtiltották a használatát mert egy érték az 1000-szerese a megengedettnek.

Rendes vezetékes ivóvíz kútja a szomszédos utcában van aminek a fogyasztását a vezetékes vízzel nem rendelkezők fizetik. Probléma az is, hogy a környékről több ember használja azt a közkutat, de nem mindenki fizet érte. (Pl.: Van vezetékes ivóvizük, de hordószámra hordja a kútról a vizet.) Bosszant már egy pár embert, hogy más fogyasztását is ki kell fizetnünk... Az összeg amit fizetni kell pedig egyre több.

Szegényebbek de tisztességesek lakják az utcát, inkább szeretnénk a saját fogyasztásunk után fizetni.

Szóval, hogyan lehetne elintézni, hogy ezen a kis szakaszon legyen végre egy vízvezeték? Önkormányzatnál érdemes próbálkozni vagy egyből visszaküldenek a vízműhöz?

2015. márc. 11. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Önkormányzat közművesít, de szerintem nem lesz egyszerű...
2015. márc. 11. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:

A víz, kúttémához annyit, hogy elvileg megoldható, persze bevizsgálás egyebek, meg minimum 80 méteresnek kell lennie úgy tudom...

Ugye aki külterületen lakik annak is kell víz valahogy.

2015. márc. 11. 23:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen a külterületen lakik, annak is kell víz.

Inni ásványvíz, minden másra meg fogjuk rá, hogy elfogadható a kútivíz.

2015. márc. 12. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!