Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mi történik akkor ha valaki...

Tomika1097 kérdése:

Mi történik akkor ha valaki átlöveti a ház előtt az utat, úgy hogy nincs rá engedélye? (Falun)

Figyelt kérdés

A személy az udvarban lévő kútból vezeti ki a vizet a tavába úgy hogy az út alatt át van lőve egy cső.

milyen bírsággal járhat ha ez kiderül, pl. följelentik az illetőt ?

2015. febr. 16. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy van egy rhoadék snekiházi rosszakarója az illetőnek, akinek nincs más öröme az életben, mint másokat bsazogatni? Aki annyira sivár érzelmileg, hogy csupán ebben leli az örömét?

Szerintem kb. annyi büntetésre lehet számítani, mint amikor valaki feltúrja az állami földet, és elássa az erdőben a forrás utáni harmadik tölgy tövébe az örökölt aranyakat...

2015. febr. 16. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem értem. Az illető az út túloldalán létesített egy tavat, amibe vezeti a vizet? Ha igen, akkor arról az önkormányzat is tud. Tehát nincs miért feljelentened. De ez miért zavar téged?
2015. febr. 17. 07:34
 3/3 anonim ***** válasza:
nem vagyok szakember de sztem eltünhet a viz a környékről....
2015. febr. 17. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!