Padlás szigetelésnél, úgy jártam el, ahogy a nagy szakértők javasolták-káromra? . Mivel a szigetelés alatt a párazáró fólián a szoba felől megjelentek a harmat cseppek, ami később károsíthatja a fa szerkezetet.
Attól tartok nem értem. A szobából kifelé haladva pontosan mik vannak? Így van a sorrended?
Szoba - lecsapódott pára - párazáró fólia - szigetelés - páraáteresztő fólia - cserép?
Na, szegény kérdező most a fejét verheti az üveggyapotjába, ennyi értetlenség láttán...
A neten egyébként mindenhol azt írják, hogy az üveggyapot alá párazáró fólia kell. Ezt én sem értem, miért gondolják, hogy jót tesz a födémnek, ha benne marad a víz.
Pl.:
"Ezt én sem értem"
Akkor értetlenség csak a te fejedben van.
"A párazáró fóliát az üveggyapot fölé szoktuk tenni és nem alá ez az oka. Nyugodtan vedd ki a fóliát, nem semmi baja a gyapotnak a párától."
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Lófszt!
Az ok valóban az elégtelen szigetelés. A rétegrend rendben van.
"akkor hova távozik az a 3%-os pára"
Meg fogsz lepődni, az is szellőzéssel fog távozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!