Az autónak miből csináljak bejáró utat az udvarra?
# 4!
A térkő mennyibe került? A sóder tükör mit jelent(a Google nem adott megfelelő találatot).
Sóderágynak hívják mifelénk. A térkő alá kell tenni, majd letömöríteni pl. lapvibrátorral.
20 méter... az nem lesz olcsó. Én annak idején a faluban a csatornát felújító brigádtól vettem egy bobcat kanálnyi beton kockalapot. Télvízkor volt hogy beleragadtam a kocsival a sárba, a reggeli fagyban tudtam kimászni vele.Ilyen enyhén emelkedő útra csináltam cementes sóderágyat kockánként,és asszem 15-20 centinként leraktam a kockákat, és közte füvesítettem. Nem mászott el, pedig elvileg el kellett volna.
Én nagyméretű téglát raktam le már kb 15 éve.Alá teritettem egy kis sódert.Ugy néz ki,mintha mediterán térkő lenne .
Tehát még szép is .Sót sosem szórok rá,ne hogy felmarja .
Az ötletet onnan vettem,hogy van a gazdasági udvarunkban kb 12 m téglából lerakott járda ,ami több mint 60 éve van ott,és semmi baja .A térkőnek árának harmad része,ha venni is kell .
Ha nagyon laza a talaj, akkor érdemes lehet mélyebben kiszedni, és némi kulé kaviccsal is feltölteni.
#7: Akkor ezek szerint működik a dolog!? Én is téglával tervezem kirakni a kocsibeállót, bár én kéménytéglában gondolkodom. Van egy lépcsőm ebből, és bírja az is már vagy 10 éve.
Ilyet lehet használni? Jelenleg van itthon belőle, és van még betontörmelék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!