Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám minél olcsóbban...

Hogyan tudnám minél olcsóbban megcsinálni a kocsibejárót?

Figyelt kérdés

Elég saras a bejárónk sajnos, csupasz föld borítja csak. Nem tudom hogyan lehetne a legolcsóbban megcsinálni, hogy kocsival ki-be lehessen járni anélkül, hogy 'háborús övezetet' csinálnánk a bejáróból. Betonozás lenne a legegyszerűbb, ám nagyon sokba kerül.

Ötletek?!

2013. febr. 28. 00:23
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:

Minden esetre én valami ilyen beton gyeprácsot javaslok. (viszonylag) kevés darabból megoldható csak a kerék nyomvonalát rakod le ugye) és a lerakása sem túl bonyolult

Csak a kép miatt hogy mire gondolok de itt különösen olcsó :D

[link]

2013. febr. 28. 00:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam már ilyenre, de sajnos szerintem ez nem lenne jó, mert kisteherkocsival is járnék rajta, ami 3,5T-t nyom megrakodva! :/
2013. febr. 28. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
legolcsóbb a zúzalékő csak leborítod és az autó ledöngöli magának
2013. febr. 28. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én műanyag gyeprácsot tettem le az udvarban, 2 csíkban. A kaputól a szennyvíz tárolóig szélesebben, hogy a szippantós autónak is jó legyen. A 16 m³-es szippantós autó sok éve jár rajta és bírja, pedig kapaszkodik is, mert emelkedik az udvar szintje. És bírja a hideget és meleget is.
2013. febr. 28. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!