Építkezésből keletkezett földdel mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Alapozás és pince ásás után lett egy nagy kupac föld. Mivel elég kicsi az udvar és minden kis helyre szükség lenne. Mivel falun lakunk én naív gondoltam kivitetem a szőlő hegyre vezető földútra jószándékból, hogy a nagyobb gödröket feltöltsük vele.
De több ember is mondta már hogy ilyenért megbüntethet a hatóság.
Állítólag az illetékes szemétszállító cégnek kell jelezni akik kihoznak egy konténert, én lapátoljam tele, ők meg jó pénzért elszállítják.
Tényleg nincs más megoldás?
2015. jan. 16. 20:44
11/13 anonim válasza:
A remény rabjai c. filmben egy alagútnyi földet ki hordott a főszereplő a börtön udvarára a zsebében. Vagy áss egy gödröt és tedd bele. Egyébként komolyra fordítva kevés az esélye annak hogy valaki oda megy és csak úgy el viszi mindet és hamar. Kérdezz vállalkozót a közelben aki ilyesmivel foglalkozik. Tőlem egy falubeli váll. el vitte , persze pénzért de a le rakással nem volt gond ő be tárolta gondolom később el adta tölteni valakinek.
12/13 anonim válasza:
Még annyi 5 éve 70 köbmétert 70 ezerért vitt el. Egy rakodó gép két teherautó.
13/13 anonim válasza:
5-ös vagyok, akkor ezért most nem megyek el Debrecenből, de azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!