Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Építkezésből keletkezett...

Építkezésből keletkezett földdel mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Alapozás és pince ásás után lett egy nagy kupac föld. Mivel elég kicsi az udvar és minden kis helyre szükség lenne. Mivel falun lakunk én naív gondoltam kivitetem a szőlő hegyre vezető földútra jószándékból, hogy a nagyobb gödröket feltöltsük vele.

De több ember is mondta már hogy ilyenért megbüntethet a hatóság.

Állítólag az illetékes szemétszállító cégnek kell jelezni akik kihoznak egy konténert, én lapátoljam tele, ők meg jó pénzért elszállítják.

Tényleg nincs más megoldás?

2015. jan. 16. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kis szánkózódombot a gyereknek.
2015. jan. 16. 20:53
 2/13 Hengerelőhereverem válasza:
100%
Szerintem ha vödrönként elviszel naponta egyet és feltöltöd vele a kátyúkat akkor a kutya sem fog szólni, csak ne feltűnően, mert abból tényleg baj lehet.
2015. jan. 16. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valakinek meg éppen kell töltésnek,kérdezgess a faluban .
2015. jan. 16. 21:34
 4/13 A kérdező kommentje:
2-dik: Az pont hihető, hogy majd vödrönként hordok el közel 6 köbméter földet 5 km távolságra :)
2015. jan. 16. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hirdesd meg, hogy ingyen elvihető. Sokan tölteni szeretnék a telküket, biztos hamar elviszik.

Amúgy milyen föld? És merre felé van?

2015. jan. 16. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hegyi utakra inkább követ, kavicsot szoktak hordani, hogy ne legyen sár.

Hirdesd meg hátha kell valakinek.

2015. jan. 16. 22:31
 7/13 Hengerelőhereverem válasza:
100%

2# voltam

Na látod, annyit tényleg nem , de 1-1,5 m3 még simán elfogy néhány hét alatt így, de persze itt megint a távolság a baj. Előttem/utánam szólókhoz csatlakozom, hirdesd meg valahol és biztosan lesz rá "vevő", ingyen mégis csak jobb a föld, mintha fizetni kéne érte, de ez lényegesen függ attól is, hogy mennyire építkezési hulladékos, ha tele van betondarabokkal meg féltéglával akkor sajnos fizetni kell érte a végén.

2015. jan. 16. 22:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Semmilyen törmelék nincs benne, csak föld az egész.
2015. jan. 17. 09:32
 9/13 A kérdező kommentje:
5-ösnek: Enyhén agyagos föld, Zákányban van. (Somogy megye, horvát határ mellett)
2015. jan. 17. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Sokan elvinnék ingyen is, ha tényleg csak sima föld. Nekem is kellett már egy köbméter föld, egy ismerősömnek volt én meg elhoztam tőle.
2015. jan. 17. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!