Lerakhatom a wc-t úgy, hogy utólag fugázom ki körülötte a csempét? (de alatta nem lesz megcsinálva) szilikonnal lesz leragasztva. Még nem tudtam megvenni a fugát, de szükségünk van már a wcre.
Lerakod a csészét ragasztás nélkül,így is használható.
Fugázásnál felveszed és ha kész (száragás után)ragaszthatod.
Mivel a wc mindig kell, azt szoktam csinálni, hogy amíg véglegesen le nem ültetem (szilikonba, mert tökéletesen elég és nem kell széttörni a csészét, ha valamiért bármikor fel kell venni), addig hullámpapírból aláteszek egy darabot, hogy ne sérülhessen. Eddig sosem sérült meg hetek alatt sem.
Könnyebb úgy fugázni, hogy nincs útban, nem kell vigyázni a szilóra, stb.
Az hagyján, hogy fuga nincs, de még falak se, no meg a szegély és a falfestés is a távoli jövőben lesz úgy tűnik!
Az ültetőgumival tedd le a csészét, de ne ragaszd le, így amikor épp útban van, simán félre teheted. Az alatt a pár hónap alatt míg a többi munka elkészül, ne ugráljatok rajta!
végül leragasztottam. majdnem egy év volt mire egy koszos kamrát eddig a szintig elvittünk, 2 hete még a csatornázáshoz ásott árkokon mászkáltunk.
Eléggé elfogyott a türelmem. A festés nem egy nagy ügy. A szegély meg fel lesz rakva pár perc alatt csak nincs sok kedvem a hidegben anyagot keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!