Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Betont hogy tudok utólag...

Betont hogy tudok utólag javítani?

Figyelt kérdés

Van egy beton járda felületem, de sajnos nem lett vízszintes és megáll a közepén a víz.

Mit lehetne csinálni vele utólag, mivel lehetne kijavítani, ami utólag nem válik el a betontól

2014. nov. 8. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg lehet próbálni alaposan megtisztítani és híg betonnal kiigazítani, de szerintem a legbiztosabb és legszebb feltörni és újra csinálni. Esetleg térkövet venni betonozás helyett, az könnyen javítható és (szerintem) mutatósabb is.
2014. nov. 8. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gondolom lenne jobb ötlet,mint a térkő .Hallottam olyanról,meg láttam is ,leaszfaltozzák .Na,de az sem ingyen van .Lapos térkővel végigrakni ,és ezt magad is megcsinálhatod .
2014. nov. 8. 14:18
 3/8 lalalalalalala és la ***** válasza:
Bár létezik olyan anyag amivel javíthatod, de többszöröse az ára mintha felszeded és újrabetonozod. Ráadásul színbeli eltérés is lenne.
2014. nov. 8. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
És ha egyszerűen lecsiszoltatod? Ha jó a beton minősége lehet,hogy olcsóbb mint térkövezni.
2014. nov. 8. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs lehetőségem térkövezni, valami olyan cucc kellene amit utólag rá lehet simítani.
2014. nov. 8. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg estrich-et ráönteni még minimum 2+ cm vastagságban az egészre. A kettő réteg közé meg tapadóhidat kell tenni. Az egy kenhető folyadék, ami segít a 2 réteg összekötésében. Bár kérdés télleg, h nem olcsóbb-e újrabetonozni.
2014. nov. 8. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Az estrich az sima zsákos beton keverék? Az is jó lenne rá?
2014. nov. 8. 19:46
 8/8 lalalalalalala és la ***** válasza:
Azt a fagy felszívja! Ha mindenáron jabítani akarod akkor próbálkozhatsz Mapefinish-el. Az egész felületet újra kell glettelni vele. Az Ára mint már írtam elég húzós 12-14000 forint körül mozog zsákja .(30kg.)
2014. nov. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!