Tényleg eltörhet a járólap, ha nem fugázom ki?
Figyelt kérdés
A jövő héten fogom megcsinálni. Egy építőiparban jártas ismerősöm mondta, hogy minél előbb csináljam meg a fugázást, mert eltörhet a lap, ha fuga nélkül járkálunk rajta. Ez számomra hihetetlen.2014. dec. 7. 21:51
1/8 anonim válasza:
Akkor törhet el ,ha alatta van hézag
2/8 anonim válasza:
hát ezt úgy értsd hogy a járólap éle megpattanhat, de keresztbe biztos nem fog eltörni
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, arra oda is figyeltem, hogy csak a közepén járkáljunk.
2014. dec. 7. 22:23
4/8 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne kifugázni, mint állandóan azon görcsölni, hogy mindig PONT a lap közepére lépjen mindenki.
Arról nem is beszélve, hogy a majdani fugázáskor nem lesz egy leányálom a fugák megfelelő kitisztítása.
5/8 anonim válasza:
valószínűleg azért nem csinálja meg, mert nincs rá ideje
6/8 A kérdező kommentje:
utolsónál a pont, de hozzátenném, hogy ledeket szeretnék majd bele szerelni, de még nem tudtam megvenni azokat sem.
Ha valakit érdekel:
2014. dec. 8. 20:58
7/8 anonim válasza:
A ledeket ne a járófelületbe, hanem az oldalfal lapjai közé szereld, mert az első hét után meg fogsz hülyülni az álladó, alulról a szemedbe világító, éles fényforrások miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért gondoltam ---matt---, gyenge fényű sárga ledekre. ezek gyertyafény szerűen fognak majd világítani.
2014. dec. 9. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!