Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 2cm ragasztót tettem a járólap...

2cm ragasztót tettem a járólap alá, mi lesz ha rálépek majd?

Figyelt kérdés

Sajnos ennyire egyenetlen volt az aljzatbeton. Kiegyenlítő volt rárakva, de ugye ekkora eltérést az nem orvosol.

Nem emlékszem mekkora maximális vastagság volt a ragasztóra írva, de gondolom a 2cm sok.

Még egy kérdésem lenne, ha a lerakás után egy héttel sem törnek a lapok, akkor valószínűleg nem is fognak ugye? 2 szobát már megcsináltam és jók lettek, nem törtek/mozdultak el.

2014. aug. 6. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem túl szerencsés...

Legalább 2-3 hétig ne terheld (ne lépj rá)!

2014. aug. 7. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Már ráléptem, és tökéletesen bírja :)

Egy másik helyen viszont mozog a sarka, nem tudom mi történt.. fel lehet valahogy szedni, vagy mindenképp törni kell?

2014. aug. 7. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

"Már ráléptem, és tökéletesen bírja :) "

Pedig nem... Ilyen vastagságban hetek, mire teljes keresztmetszetben megköt.

2014. aug. 10. 10:29
 4/4 zebulon66 ***** válasza:

Vigyázz! Ha átszivárgott a ragasztó abban a helységben töltöd az életed!

Komolytalanul pedig óvatosan fel lehet szedni a mozgó lapokat, picit megvékonyítva a régi ragasztót újra lehet rakni.

Portalanítás!!! Kölönben nem köt.

2015. ápr. 20. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!