Szerintetek az ácsok visznek el maradék fát haza tetőkészítés után?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 22:38
3/8 A kérdező kommentje:
Igen én vettem es jo lesz az még vmire, nem szeretném ha elvinnék....
2014. dec. 5. 00:06
4/8 anonim válasza:
Nem nagyon szokták elvinni. Ha neked nem kell és megkéred őket akkor talán elviszik.
Fenyő. Fűteni nem jó, kis darabok meg nem hasznosak sehol.
Minek raktározná otthon, hogy majd egyszer valahol felhasználhassa, mikor a kuncsaft úgy is megveszi az újat.
5/8 anonim válasza:
Az én ácsaim nem vitték haza. :)
Bezzeg a kőművesem... :( Nagyjából ami mozdítható volt. Csak bizonyítani nem tudom.
6/8 anonim válasza:
nem, csak akkor ha anyagostul vállalják a munkát.
7/8 anonim válasza:
Az enyém a hulladékot, meg a fűrészport elkérte. Kazánba jó volt neki. Ami még használható volt, tehát egy méternél hosszabb, azt nem vitte el.
8/8 Kopasz1977 válasza:
Én pl csak saját anyagból dolgozom (mondjuk már évek óta csak nagy munkáim vannak, pl földhivatal átfedés, műemlék védelmi, és egyéb nagy beruházások) kiszámlázom a megrendelőnek az anyagot (csak ami a tetőre kerül) +5% szállítási, és feldolgozási hulladék, eben benne van persze a faanyag ára, feldolgozása, kezelése. Ha kéri, elviszem a hulladékot (a bontott anyagot is, csererepet, fát, mindent, még a fűrészport, és a forgácsot is) ez benne van az árban, a fát persze eltüzelem (kazán, mindegy mit teszek bele, csak sok legyen) de egy füst alatt minden mástól is megszabadul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!