2000 forintos szállítás kisvároson belül tüzépről, fatelepről nem sok egy kicsit?
1-2 zsák beton, pár szál darabolt gerenda, ilyenek.
Én soknak találom, volt, hogy fuvarozó 50 kilóméterről hozott le nekem ennyiért árut.
Itt meg városon belül ennyi? Nemár?..
Értem én mind a két oldalt. Aki azt mondja, hogy sok, meg aki azt mondja, hogy látott már sokkal többet is. Mondjuk 50 kilóméteres fuvarnak kimondottan olcsó volt a 2 ezer!
Én is elfogadhatónak tartom, illetve hasonló szolgáltatásért fizettem már ennek a dupláját, sőt tripláját is. De valóban, annak aki esetleg nyugdíjból, vagy minimálbérből fizeti, annak soknak tűnhet még ez a 2 ezer forintos összeg is...
Hát általában az van, hogy van a helyben egy fickó, kocsija, boltja. És maga vállalja a fuvarokat. Namármost.
Ha a bolttal is keres valamennyit, akkor a fuvarral elég szépen extrázgat, és itt nem arról van szó, hogy csak ül a kocsiban tétován... hanem elad, aztán leviszi délután. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!