Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 2000 forintos szállítás...

2000 forintos szállítás kisvároson belül tüzépről, fatelepről nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés

1-2 zsák beton, pár szál darabolt gerenda, ilyenek.

Én soknak találom, volt, hogy fuvarozó 50 kilóméterről hozott le nekem ennyiért árut.

Itt meg városon belül ennyi? Nemár?..

2014. dec. 1. 22:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Városon belül tüzép olyan 2-3 kilóméterre van.

Ennyire ki kell rabolni az embert, ha nincs kocsija?

2014. dec. 1. 22:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ezt már kérdeztem pár hónapja . és nem nem sok
2014. dec. 1. 22:37
 3/15 lalalalalalala és la ***** válasza:
100%
Ez egy reális ár! Ahol nincs szállítási költség, ott az árak magasabbak. Hidd el nem magass! Ha soknak találod, akkor keress egy magánfuvarozót akkor megtudod, hogy mi a drága. Falun lovaskocsival visznek egy kanyart 1500-ért, ami lássuk be nem összehasonlítható egy teherautóval. :-)
2014. dec. 1. 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:
kérdezted*
2014. dec. 1. 22:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok.

Fuvarozás kb. óránként 6 E Ft-tól kezdődik, az alatt nincs is. Sokan még ezen felül a kiállásért is kérnek külön 6 E Ft-ot.

Ha Magadnak szállítanál saját autóval, akkor is csak a benzin benne lenne kb. 600 Ft-ba oda-vissza, az autófenntartási költségek elég sokak, és akkor még valószínűleg ketten jönnek rakodni, nem csak a sofőr dolgozik.

Fuvarozót általában nem is annyira a kocsi, mint inkább a nehéz holmi rakodása miatt szoktak fogadni, a pakolást fizeted meg ebben igazán.

2014. dec. 1. 23:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem sok érte. Nálunk is ennyiért fuvaroznak.
2014. dec. 1. 23:26
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! megnyugodtam.
2014. dec. 2. 01:30
 8/15 anonim ***** válasza:
úgy nézve drága lehet, hogy biztos nem zabál fel 5 liter benzin 3 kilométeren. Úgy nézve viszont, hogy nem csak a benzint kell megfizetni és manapság mi mennyibe kerül, teljesen korrekt ára van. Nézd úgy, hogy megér 2000 forintot az neked, hogy a helyedbe hozzák szépen az egészet és nem x-szer kell fordulnod, hogy a hátadon elhozz egyesével mindent? Ugye hogy olcsó?
2014. dec. 2. 04:30
 9/15 anonim ***** válasza:

A fuvaros ebből él.

Ha három napig csak ül az autójában, és a kutya se szól hozzá, neki akkor is etetni kell a gyerekeit, és fizetni az adót a vállalkozása után még bevétel nélkül is.

Tehát amikor fuvar akad, akkor úgy számol, hogy fizetve legyen a fuvar nélkül töltött idő is.

Hasonló esetben nyilván te se dolgoznál önköltségi áron.

2014. dec. 2. 08:03
 10/15 anonim válasza:

2000 Ft sok????

Atyavilág!!

2014. dec. 2. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!