2000 forintos szállítás kisvároson belül tüzépről, fatelepről nem sok egy kicsit?
1-2 zsák beton, pár szál darabolt gerenda, ilyenek.
Én soknak találom, volt, hogy fuvarozó 50 kilóméterről hozott le nekem ennyiért árut.
Itt meg városon belül ennyi? Nemár?..
Városon belül tüzép olyan 2-3 kilóméterre van.
Ennyire ki kell rabolni az embert, ha nincs kocsija?
Szerintem nem sok.
Fuvarozás kb. óránként 6 E Ft-tól kezdődik, az alatt nincs is. Sokan még ezen felül a kiállásért is kérnek külön 6 E Ft-ot.
Ha Magadnak szállítanál saját autóval, akkor is csak a benzin benne lenne kb. 600 Ft-ba oda-vissza, az autófenntartási költségek elég sokak, és akkor még valószínűleg ketten jönnek rakodni, nem csak a sofőr dolgozik.
Fuvarozót általában nem is annyira a kocsi, mint inkább a nehéz holmi rakodása miatt szoktak fogadni, a pakolást fizeted meg ebben igazán.
A fuvaros ebből él.
Ha három napig csak ül az autójában, és a kutya se szól hozzá, neki akkor is etetni kell a gyerekeit, és fizetni az adót a vállalkozása után még bevétel nélkül is.
Tehát amikor fuvar akad, akkor úgy számol, hogy fizetve legyen a fuvar nélkül töltött idő is.
Hasonló esetben nyilván te se dolgoznál önköltségi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!