Tamás0002 kérdése:
Lefényképezné nekem valaki akinek van Saunier duval kazánja homlokzati kivezetéssel hogy a lakáson belül hogy néz ki?
Figyelt kérdés
A csatlakozások végett érdekelne.No meg az ellenőrző idom miatt.Erre gondoltam csak élőben: [link] 2014. okt. 27. 10:50
1/3 anonim válasza:
Meg van neked engedve, hogy a homlokzaton vezesd ki az égésterméket?
Nem hiszem...
2/3 A kérdező kommentje:
Majd ha kérek rá engedélyt meglesz.Amúgy meg segítségre számítottam nem felesleges okoskodásra. Családi háznál szeretném alkalmazni.Közvetlen szomszédom pedig nincs.
2014. okt. 30. 08:14
3/3 anonim válasza:
Tamás0002
Az üzenet címzettje:
Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja:
10-30 08:11
Az üzenet oka:
A kérdésre írt válasz: Lefényképezné nekem valaki akinek van Saunier duval kazánja homlokzati kivezetéssel hogy a lakáson belül hogy néz ki?
"Meg van neked engedve, hogy a homlokzaton vezesd ki az égésterméket? Nem hiszem..."
Az üzenet témája:
homlokzati kivezetés
Az üzenet szövege:
Mit kell neked okoskodnod barom majd kérek rá engedélyt !!!!!!!!!!!!!!!!! Családi házban lakom bunkó geccci !!!!!!!
Némelyekről ennyit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!