Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki emelt szinten tanulta a...

Aki emelt szinten tanulta a biológiát az lefényképezné vagy bescannelné nekem a füzetét?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :))

2013. júl. 11. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
:D
2013. júl. 11. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen, 6 darab füzet, mennyit fizetsz érte?
2013. júl. 11. 17:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Attól függ, hogy kis vagy nagy füzet, öreg. :D
2013. júl. 11. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd el egyik osztálytársadtól vagy valakitől aki szintén emeltezik biológiából az iskoládban.
2013. júl. 11. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mindegy h kicsi v nagy. ugyan annyi idö az összes oldalát lefényképezni. ezt te sem gondolod komolyan...
2013. júl. 11. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A4-es füzetek, Öreg.
2013. júl. 11. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ki az aki füzetből tanul amúgy is?? Semmi értelme. Ahhoz hozzá kell tanulni a könyvet, mert amit általában órán leadnak az édeskevés. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
2013. júl. 11. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor én tanultam, nem ennyi volt a követelmény (vagy nem vették ennyire komolyan). Első éves Msc alatt láttunk egy emelt érettségi írásbelit, nem tudtuk volna fejből megoldani, pedig az ottaniak mind letettek egy emeltet és még tanultak is utána. Szóval jobban jársz egy osztálytárssal, ismerőssel, most érettségizettel.

És a füzet valóban édeskevés, rengeteg külön könyv, feladatgyűjtemény, példatár kellett még.

2013. júl. 11. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:

A füzeti jegyzetek elég viccesek. Nálunk egy átlagos biológia jegyzet fakton:

1. Környezet: Élő és élettelen tényezők összessége.

2. Élettelen környezet:

- víz (ld. könyv + kémia)

- talaj (ld. könyv)

- levegő (ld. könyv)

- hőmérséklet (ld. könyv)

- fény (ld. könyv)

:DDDDDDDDDDDDDDDD

2013. júl. 12. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!