Valaki megmondaná, hogy miért lesz vÍzes a fal és a konektor? (bővebb info lent)
Most lett leválasztva az előtér egy új szobává, ehez ki keledt szedni a teraszajtót helyére új fal, meg még egy teljesen új fal lett felhuzva stb...
Na nemrég jelentkezett a probláma, hogy az egyik sarokban a fal este elkezd vizesedni aztán délelött felszárad és ezt kétnaponta eljátsza. Illetve az új falba lett rakva konnektor, amin a vezeték egy hüvelybe van benne ami felmegy a padlásra, de az a dolog, hogy minden nap folyik le a nedvesség a konektorba és nem tudjuk honnan, mert a padláson körülötte a vezeték körül meg ahol lemegy száraz.
Remélem elég infot mondtam.
Szerintetek miért lehet, pára lecsapodás???
Eddig senki nem tudta megmondani mi ez?
köszi a segitséget
az új fal építése során rengeteg vizet nyel el és az jön ki most belőle
töröld fel és majd elmúlik
Van az a cső, amiben a konnektorhoz jön a drót. Ez a cső, ha nem megy fel egyből a padlásra, akkor találkozik más csövekkel, amik a padlásra vagy a kültéri villanyóraszekrénybe vagy valahová mennek.
Hogy hová, az mindegy, de a lényeg, hogy a konnektorhoz menő csövön valahová a szabadba távozik a benti meleg és nedves levegő. Mikor beleér a hideg falba, ott a benne lévő nedvesség lecsapódik, és kifolyik.
Ha jó értetem a leírásodat.
Nálunk is volt ilyen, a bejárati előtér mennyezeti lámpájában áll mindig a víz. Aztán a vezeték Bergmann-csövét telenyomtam sziloplaszttal (nem mélyen, csak hogy egy dugó keletkezzen), azóta nem jön a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!