Bútorterrárium aljára megmondaná nekem valaki, hogy milyen vízálló anyagot rakhatnék, hogy ha kiborul netán az állat vize, akkor ne rohadjon szét a fa?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 19:57
1/2 Ágh Ferenc válasza:
Azt gondolom, hogy az akváriumok mintájára lehetne egy üvegtálcát csinálni, ami éppen belefér a jelenlegi helyre! Szilikon kaucsukkal gyönyörüen össze lehetne ragasztani, kb 10 cm magas oldalakkal, aztán ha beleteszed a mostani helyre, akkor már csak egy tömítőcsíkot kellene a széleire körberagasztani, hogy ne hullhasson a kis hézagba semmi szennyeződés!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Nagyon jó ötletnek tűnik, de én azt találtam inkább ki, hogy kerti tó fóliát fogok odarakni szilikonnal körberagasztva. Könnyű tisztántartani.
2013. ápr. 2. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!