Olcsóbb egy úgynevezett üvegfalú ház építése, mint a teljes téglaház?
Tetszenek nekem az olyanok,ahol pl a nappali egyik falát üveg borítja, vagy is maga az üveg a fal.
Nagykovácsiban van ez a ház ( nem tudom,hogy megnxílik e majd a link,ezért is írom le. A villanegyed ingatlan oldalon találtam 98 millió ft. Komárom esztergom megyében mennyit érne ez a 98 milliós ház? Normál színvonal vagy átlagnál egy kicsit jobb,de nem luxus és nem is szegéynegyed a környék.
[link] ha pontosan nem is ezekkel az anyagokkal vagy mérettel lenne építve,akkor is kb mennyibe kerülne egy ilyen? ( 3 szoba, 1 nappali, 2fürdő, 1 konyha ) más nem is kell szerintem.
Nekem tetszenek az ilyen házak, de én ilyen elvetemült vagyok :)
Ennek a háznak az árát a helye, tervezője, belső kialakítása viszi fel. Egy ilyen üvegfal ára (L alakban, alumíniumból pl) több milliós tétel.
Mit jelent a normál színvonal? Egy ilyen házban csak a konyha 3-5 millió ft.
Milyen jó,hogymindenki ennyire negatív :D mint írtam,hogy nem feltétlenül kell ilyennek lennie L alakúnak vagy agyon nagy felületnek..
A normál vagy átlag feletti az azt jelenti,hogy nem a minimálbérből élnek megengedhetnek mondjuk egy 5-6 milliós autót újonnan évente egyszer nyugodtan elmehetnek egy különlegs helyre nyaralni..pl ezek.
12. vagyok: Én nem éreztem negatívnak, amit írtam.
Egy ilyen ház 40-50 millió körül számolható belsőépítészettel, kertépítéssel együtt. Itt már nem OBI csempével, szaniterekkel meg ikea konyhával kell számolni. Ha nyernék a lottónk valami ilyet építenék.
"A normál vagy átlag feletti az azt jelenti,hogy nem a minimálbérből élnek megengedhetnek mondjuk egy 5-6 milliós autót újonnan évente egyszer nyugodtan elmehetnek egy különlegs helyre nyaralni..pl ezek."
Bocs, de ha neked "átlag feletti" egy 5-6 millás autó, akkor jobb, ha tudod, hogy ennyiért még egy jobb Suzukit sem kapsz!!
Ideje felébredni!
pl.:
SUZUKI SX4 S-CROSS 1.6 Elegance Plus (GLX) napfénytető, dízel, 4WD, EASS = 8 500 000 Ft
Csak azért másoltam be a Suzuki árát, hogy egyértelmű legyen, hogy mennyire nem vagy képben az árakat illetően, és hogy honnan is kezdődik az "átlag feletti" lét.
A lényeg, hogy nem egy Suzukinál!
Persze ezt te úgy sem érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!