Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Kerítést ősszel még lehet...

Kerítést ősszel még lehet építeni? Van olyan hónap amikor már nem érdemes?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha betonkötésűre gondolsz, akkor addig lehet, míg a hőmérséklet nem esik 10 °C alá (merthogy akkor már nehezen köt).
2014. okt. 7. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Sima betonoszlopok lennének, külön nem betonban már nem. Viszont olyat hallottam, hogy tömörödni kell a talajnak és ha ősszel van, akkor a hidegtől már nem tud, így tavasszal, amikor majd melegedni fog az idő akkor ki fognak dőlni az oszlopok. Én nem értek ehhez, valóban így van? Illetve még annyi, hogy a talaj kissé homokos.
2014. okt. 8. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
kell egy beton csíkot az oszlopok között futtatni egy-egy beton-vassal a két oldalán megerősítve 10 cm vasrag legyen és alatta kavicságy legyen. és az oszlopok betonra legyenek állítva a föld alatt és kaviccsal szintbe tölteni és így végigönteni a betoncsíkot
2014. okt. 8. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ,ha kész betonoszlopokat használnak szinte bármikor lehet csak le kell menni a fagyhatárig( kb 90 cm)
2014. okt. 8. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!