Szerintetek sokat kért ezért az, aki megcsinálja? Lent
24m2 es szoba kettéválasztása gipszkartonnal, laminált padló lerakás, ajtó-ablak berakás
165 ezerért, csak a munkadíj
Én azért sokallom ezt a munkadíjat.
Biztos vagyok benne, hogy az illető elővette a zollstockját, lemérte a mennyiazannyi-t, utána meg eldöntötte, hogy ez a munka ennyi per méter, az meg annyi per négyzetméter, ezt összeadjuk, megszorozzuk, és a tulaj majd fizet.
Teljesen bizonyosan fogsz találni 3 másik kivitelezőt, aki ennél lényegesen olcsóbb lesz.
Ez így nem átlátható,mert semmit nem írtál arról milyen állapotban van a szoba.
Miből vannak a falak,mennyit kell vésni ill.ajtó-ablaknál
kell e méretre igazítás-kell e aljzat kiegyenlítés és stb.
Ha minden komplikáció nélkül megoldható, akkor soknak tűnik. De többnyire nem ez szokott lenni a helyzet. Mindenesetre kérj több árajánlatot. Csak nehogy így járj: [link]
:)
először sokalltam én is de számoltam kicsit, nem sok íme :
felvonulás 15.000 ft
GK fal kb. 3x 6 = 18 m2 x 2.000 ft/m2 36.000 ft
ablak berakása 10.000
ajtó berakása 10.000 ft
laminált padló aljzat kiegyenlítés 12.000 ft
laminált lerakása 24 m2 x 2000 ft/ m2 48.000 ft
festés kb. 70-72 m2 x 1.200 ft/m2 84.000 ft
levonulás 10.000 ft
festést nem említ a kérdező...
meg mi az a fel-le vonulás? Tán még azért is kellene fizetni (összesen 17%-át a végösszegnek?!!!), hogy a munkálkodó úr megjelenjék a munkahelyén, utána pedig távozzon? Akkor a megbízó is levonhat szerintem a készpénzes fizetésért kezelési költséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!